ΤΟ ΘΥΜΑΡΙ
Το θυμάρι χρησιμοποιείται στη μαγειρική ως αρωματικό. Σας το προτείνουμε σε κρέατα κυρίως κόκκινα και πουλερικά. Ακόμη σε μανιτάρια και σάλτσες ντομάτας.
«Είναι αποτελεσματικό αποσμητικό και ανθελμινθικό φάρμακο, ιδιαίτερα για τις ακαρίδες και τους οξύουρους, καθώς και σπασμολυτικό κατά των κολικών.» «Είναι φυτό κατά της δυσπεψίας και κατά των αερίων, απολυμαντικό, κατευναστικό στη βρογχίτιδα, τον κοκίτη και γενικότερα κατά του επίμονου βήχα. Αυξάνει την πνευματική διαύγεια και τονώνει τα νεύρα.Ανακουφίζει από τους πονόδοντους, ενώ βοηθά τον ύπνο (λίγο θυμάρι κάτω από το μαξιλάρι) και δροσίζει τον αέρα ου δωματίου του αρρώστου.»
Μικρή εγκυκλοπαίδεια βοτάνων, Ρούλα Γκόλιου, τα κυριότερα βότανα και οι θεραπευτικές τους ιδιότητες, τόμος 2, σελ.13-14.
Όλα τα προϊόντα διατίθενται σε διάφορες συσκευασίες όπως βάζο, σακουλάκιαπλό, σακουλάκι με σκληρό πάτο και για τους επαγγελματίες συσκευασία των 500γρ.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ