ΠΡΟΦΙΛ

Το βιόραμα είναι μια οικογενειακή καθετοποιημένη μονάδα που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2009.Έχει της καλλιεργήσιμες εκτάσεις του στο Δήμο Άργους Ορεστικού  Καστοριάς στους πρόποδες του ορεινού όγκου των Οντρίων με έδρα την Ασπροκκλησία  όπου  το υψόμετρο ξεκίνα από τα 650μ.

Μετά  από πολυετή πείρα στον τουριστικό τομέα και μετά από πολλές συζητήσεις με τους επισκέπτες μας από χώρες της κ. Ευρώπης. (Γερμάνια, Αυστρία, Γαλλία….) καταλάβαμε πως υπήρχε ένα μεγάλο κενό στην καλλιέργεια ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ποιοτικών προϊόντων, έτσι μετά από ώριμη σκέψη γυρίσαμε στην ύπαιθρο για να καλλιεργήσουμε τα ξακουστά σε όλο τον κόσμο ΕΛΛΗΝΙΚΑ  αρωματικά φυτά.Σεβόμενοι πάντα το περιβάλλον και της ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στη Δ.Μακεδονία καταλήξαμε στη λύση της βιολογικής καλλιέργειας.

Σκοπός μας είναι με δεδομένη την άριστη ποιότητα να προχωράμε και σε νέες καλλιέργειες.

Μέσα σ αυτά  τα χρόνια της  συνεχούς προσπάθειας μάθαμε να αγαπάμε και να σεβόμαστε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ γη, και διαπιστώνουμε καθημερινά πως η απόφαση μας ήταν σωστή μιας και η αγορά είχε πραγματικό κενό στην παράγωγη άριστων βιολογικών προϊόντων.

Τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών μας ,που είναι και οι συνεχιστές μας, μας ανταμείβουν για την προσπάθεια μας αυτή.  

Αφού περάσαμε την ομολογουμένως δύσκολη περίοδο προσαρμογής από το τουριστικό στον αγροτικό τομέα σήμερα είμαστε περήφανοι που μοιραζόμαστε μαζί σας τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας.