ΠΡΟΦΙΛ

Το βιόραμα είναι μια οικογενειακή καθετοποιημένη μονάδα που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2009.
Μετά  από πολυετή πείρα στον τουριστικό τομέα και μετά από πολλές συζητήσεις με τους επισκέπτες μας από χώρες της κ. Ευρώπης. (Γερμάνια, Αυστρία, Γαλλία….) καταλάβαμε πως υπήρχε ένα μεγάλο κενό στην καλλιέργεια ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ποιοτικών προϊόντων, έτσι μετά από ώριμη σκέψη γυρίσαμε στην ύπαιθρο   για να καλλιεργήσουμε τα ξακουστά σε όλο   τον κόσμο ΕΛΛΗΝΙΚΑ  αρωματικά φυτά.Σεβόμενοι πάντα το περιβάλλον και της ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στη Δ.Μακεδονία καταλήξαμε να παράγουμε βιολογικά.

1.Το Ξακουστό τσάι του  βουνού των Οντρίων.
2.Την αρωματική ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ρίγανη.
3.Την τοπική τσουμπρίτσα.
4.Το θυμάρι.
5.Το δυόσμο.

Και συνεχίζουμε της προσπάθειες μας και σε νέες καλλιέργειες.
Μέσα σ αυτά  τα χρόνια της  συνεχούς προσπάθειας μάθαμε να αγαπάμε και να σεβόμαστε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ γη, και διαπιστώνουμε καθημερινά πως η απόφαση μας ήταν σωστή μιας και η αγορά είχε πραγματικό κενό στην παράγωγη άριστων βιολογικών προϊόντων.
Τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών μας ,που είναι και οι συνεχιστές μας, μας ανταμοιβή για την προσπάθεια μας αυτή.        
Αφού περάσαμε την ομολογούμενος δύσκολη περίοδο προσαρμογής από το τουριστικό στον αγροτικό τομέα σήμερα είμαστε περιφανή που μοιραζόμαστε μαζί σας τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας.
Το βιόραμα έχει της καλλιεργήσιμες   εκτάσεις του στο Δήμο Άργους Ορεστικού  Καστοριάς στους πρόποδες του ορεινού όγκου των Οντρίων με έδρα την Ασπροκκλησία  όπου  το υψόμετρο ξεκίνα από τα 650μ.